Hoe kan ik je contacteren als ik iets wil bestellen of kopen?

Zoals je misschien al merkte heb ik voorlopig geen webshop op deze pagina, maar je kan wel een aantal dingen kopen via de webshop van combidee.be, of ga even langs in de winkel van Combidee  in Brasschaat.

Wil je graag de prijs vragen van een item dat je op mijn website hebt gezien, wil je een offerte of ben je op zoek naar andere informatie?  

Stuur me een mailtje op info@itsacreation.be of gebruikt het contactformulier op de Contact pagina.

Ik heb eens een prijs gevraagd...ik vond dat te duur.
Maatwerk en unieke stukken zijn helaas nooit goedkoop. Ik maak geen seriewerk, ik werk niet met buitenlandse goedkopere arbeidskrachten of met machinale massaproductie.  Elk stuk is uniek en ik wil met elke creatie kwaliteit afleveren.  
Waarom staan er geen prijzen bij jouw creaties?

Het is moeilijk om voor elk item een prijs te bepalen en die op de website te zetten; dat kan de indruk wekken dat vergelijkbare items eenzelfde prijs zouden hebben, maar, dat kan ik niet garanderen omdat elk item een uniek stuk is en de prijs dus erg afhangt van welke materialen werden gebruikt en hoe lang ik er aan bezig ben geweest.

Kan jij meubels leveren?
Natuurlijk.  Een meubel verzenden is niet vanzelfsprekend.  Wanneer verzending per post te kostelijk zou worden bestaat de optie dat ik je persoonlijk jouw meubel voor de deur kom afleveren binnen België.  Je kan ook je meubel komen afhalen op afspraak in mijn atelier in Deurne (Antwerpen).
Doe jij ook bruidsmake-up?
Nee, normaalgezein niet.  Tenzij je het héél lief vraagt en een relatief eenvoudig kapsel wil (opsteekwerk,...).  Ik richt me niet specifiek op de trouwmarkt.
Doe jij ook kindergrime?
Nee, voorlopig niet.  In de toekomst wordt het aanbod mogelijk uitgebreid met face-paint en bodypaint maar ik ben nog bezig met deze opleidingen en biedt deze op het ogenblik dus niet aan op een professioneel niveau.
Kom jij op verplaatsing?
Jazeker.  Voor make-up is dat eerder de regel dan de uitzondering.  Voor een lifecasting geef ik er wel de voorkeur aan dat de klant tot bij mij komt, omdat het nogal rommel geeft, maar dat kan ook op verplaatsing. 
  • Facebook pagina
  • Itsa Creation on Instagram

Contact Ellen

+32(0)486 40 91 34 

info@itsacreation.be

© 2019 by ITSA Creation. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now